La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre actualitza el Punt d’Informació Juvenil municipal

Altres Pobles

Se situa a l’Ajuntament d’Alcalà i informa sobre iniciatives d’interés, es tramita documentació i s’assessora sobre qüestions relacionades amb l’àmbit juvenil

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha actualitzat el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) situat a l’Ajuntament d’Alcalà. El PIJ és un servei públic i gratuït que informa sobre temes d’interés juvenil. És un espai obert per a, a través de la Tècnica de Joventut, respondre a les necessitats de les persones joves, aportant informació i assessorant sobre qualsevol qüestió relacionada amb gestions amb l’administració, iniciatives i drets dels i les joves.


Entre les funcions que exerceix: recopilar informació que es genere en el municipi en matèria de joventut, detectar necessitats i demandes del col·lectiu juvenil local, atendre de forma personalitzada a les persones joves en les seues consultes i peticions informatives i d’assessorament, difondre la informació, promoure la participació i fomentar les activitats juvenils d’oci educatiu.


Pel que fa a les tramitacions que es realitzen figuren gestionar ofertes de cursos, beques i subvencions, promoure l’associacionisme i participació ciutadana, accions de voluntariat, informació i orientació educativa, programes de Garantia Juvenil i tramitació del carnet Jove.


El regidor de Joventut, Jordi Batiste, animava a «les persones joves del municipi a aprofitar aquest recurs informatiu i d’assessorament que els acosta a les iniciatives enfocades per a ells a nivell no sols municipal».

Tagged