La Residència El Collet fomenta el contacte dels usuaris amb els seus familiars

Actualitat Benicarló

S’han habilitat diversos telèfons per a mantindre la comunicació i es fomenten les activitats a l’aire lliure. El centre ha readaptat les rutines en funció dels protocols que dicten les autoritats sanitàries.

Els usuaris de la Residència El Collet adapten les seues rutines a l’excepcionalitat del moment actual. Totes les activitats diàries del centre s’han reorientat per tal de complir els protocols que marquen les autoritats sanitàries, però a pesar d’això els serveis es continuen prestant amb normalitat.

Una de les prioritats del centre ha estat que els residents mantinguen el contacte amb els seus familiars. Per això s’han habilitat diversos telèfons mòbils que permeten als usuaris comunicar-se amb les famílies, ja que les visites al centre estan prohibides des del passat 13 de març.

La direcció del centre també està adaptant la programació diària amb el focus posat en incrementar les activitats a l’aire lliure, sempre que el temps ho permet, atés que el centre compta amb àmplies zones enjardinades.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *