La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena en moviment

Altres Pobles

La Unitat de Respir Familiar de l’Ajuntament de Santa Magdalena reactiva la seua activitat i ho fa a domicili. Núria Muñoz, responsable d’aquest servei de conciliació de la vida laboral i familiar dels veïns i veïnes de Santa Magdalena, s’ha desplaçat avui fins als domicilis dels més de 20 usuaris i usuàries, per a entregar-los una sèrie de material, amb l’objectiu que “treballen l’estimulació cognitiva, ja que a pesar que estàvem en contacte per telèfon, em consta que tenien moltes ganes de realitzar exercicis com els que fem en classe”, ha explicat Muñoz, per a qui aquests dies de confinament són especialment durs per a les persones més majors.

Des de la Unitat de Respir Familiar s’ha fet una visita als domicilis i s’ha aprofitat, a més d’entregar-los el material, per a xarrar una estona amb tots els usuaris.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “esperem que es puga restablir a poc a poc la situació i la nova normalitat ens permeta tornar a posar en marxa aquest servei, que considero és prioritari per als nostres veïns i veïnes”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *