L’Ajuntament acorda un nou paquet de mesures fiscals per a pal•liar els efectes del coronavirus

Actualitat Vinaròs

Aquestes noves accions extraordinàries s’afegeixen a les que es van adoptar el passat 20 de març per ajudar als empresaris i autònoms a fer front a la crisi ocasionada per la Covid-19

La Regidoria d’Hisenda, encapçalada per Maria Cano, ha preparat un nou paquet de mesures fiscals per a pal•liar el màxim possible l’impacte econòmic que està generant el coronavirus. Segons ha detallat es tracta d’accions de caire municipal adreçades per autònoms, petites empreses i establiments amb ocupació a la via pública, que s’afegiran a les que es van adoptar el passat 20 de març.

Les noves mesures adoptades són les següents:

1- Extensió de la paralització del pagament d’un any de l’ocupació de la via pública a floristeries, expositors i resta d’establiments.

2- Paralització durant un any del pagament de l’ocupació a via pública del recinte firal permanent del passeig de Fora del Forat

3- No es cobrarà la taxa a les empreses incubades del Vinalab mentre l’espai continue tancat amb motiu de l’estat d’alarma

4- Prioritzar els contractes menors a empreses i autònoms (electricistes, fusters, ferrers… etc) per a dinamitzar l’economia local, amb més de 500.000€ d’inversió.

Cal destacar que aquestes mesures es van presentar ahir en Junta de Govern, després d’informar i prèvia consulta als portaveus de l’oposició, així també com al regidor no adscrit. La seua aprovació es farà per plenari.

Aquestes accions s’afegeixen a les adoptades el passat mes de març.

5- Suspensió de pagament de l’ocupació de l’espai públic (terrasses) per als bars, cafeteries i restaurants de la localitat. Aquesta mesura s’aplicarà durant tot un any.

6- Les paradetes del Mercat Municipal que també estaran exemptes de pagar la taxa d’ocupació de l’espai durant un any.

7- Les parades del mercat ambulant del dijous que també queden exemptes del pagament de l’ocupació de la via pública durant un any.

La regidora Cano ha insistit que des de l’Ajuntament s’està fent un gran esforç per a pal·liar el màxim possible els efectes econòmics del coronavirus al municipi.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *