L’Ajuntament activa el Servei d’Orientació Familiar

Actualitat Vinaròs

Aquesta prestació està destinada per a superar l’estrès, la monotonia o les discussions familiars que en ocasions pot generar l’estat de confinament

L’Ajuntament continua treballant per ajudar als veïns a superar l’estat de confinament decretat pel Govern Central. Des del Departament de Serveis Socials destaquen que aquesta situació pot generar estrès, discussions familiars o monotonia amb els fills i posa en marxa el Servei d’Orientació Familiar per ajudar a fer front a aquestes circumstàncies.

La regidora de l’àrea, Berta Domènech, ha insistit que “aquest recurs està a la disposició de tota la ciutadania, però en especial per aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat”. En aquest sentit, ha explicat que s’ofereix orientació professional sobre estratègies i pautes per afrontar de la millor manera possible l’estat de confinament, així com mediació per a superar els conflictes familiars que es puguen derivar d’aquesta situació.

Els veïns que necessiten aquest servei poden trucar al telèfon 672 644 345 en horari de dilluns a divendres de 9h a 14h. Personal professional i qualificat serà l’encarregat d’atendre les trucades i oferir solucions depenent de cada cas en concret.

Protecció infantil

Recordem a la població que, en cas de detectar situacions de desprotecció infantil, poden comunicar-ho a través del telèfon gratuït d’Atenció a la Infància de la Comunitat Valenciana 116111. Més informació al web http://www.inclusio.gva.es/es/web/menor/telefono-atencion_infancia o a la pàgina www.anar.org.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *