L’Ajuntament convida als veïns a redactar microrelats

Cultura Vinaròs

 

Es tracta d’una proposta impulsada des del Consell Municipal de  Formació de Persones Adultes, l’Associació d’Alumnes i la Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de Cadena SER Maestrat, per a fomentar la imaginació entre la ciutadania

 

L’Ajuntament ha engegat una nova iniciativa per ajudar als veïns a passar el confinament a casa de la millor forma possible. En aquesta ocasió convida a tota la ciutadania a crear microrelats que siguen originals i creatius, de qualsevol gènere literari per fer volar la imaginació.

 

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que es tracta d’una proposta  organitzada des del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes i l’Associació d’Alumnes, on també col·labora la Regidoria. Segons ha comentat “és una nova iniciativa per a combatre les llargues hores de confinament, en aquest cas adreçada per a totes aquelles persones que els agrada escriure”.

 

Per participar cal redactar un microrelat amb un màxim de 150 paraules en valencià o castellà amb el tema “El veïnatge: nova xarxa social”. Un cop fet s’ha d’enviar a l’adreça electrònica consell.fpa@vinaros.es, abans del 5 d’abril, amb el nom o pseudònim i telèfon de contacte. Entre totes les propostes presentades se seleccionaran tres perquè els autors o autores els puguen llegir en directe a través del telèfon a la Cadena SER Maestrat.

 

Tots els textos que es presenten es publicaran al Facebook del Consell FPA Vinaròs perquè tota la ciutadania puga gaudir d’aquestes creacions literàries.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *