L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre espera que la Conselleria de Sanitat realitze els tests de diagnòstic de COVID-19 a Policia Local i personal de Serveis Socials

Altres Pobles

Francisco Juan: «Si la Conselleria deSanitat no ha de fer aquests tests, que ens ho diga i els realitzarà l’Ajuntament»

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre urgeix a la Conselleria de Sanitat a què realitzen tests a tots els treballadors municipals que estan en primera línia i contacte directe amb la població com a agents de la Policia Local i personal de Serveis Socials. El ple del consistori va aprovar una declaració institucional, que ja s’ha remés a la Generalitat Valenciana, en la qual tots els grups municipals sol·licitaven a l’administració autonòmica la realització de tests per a diagnosticar a possibles positius de COVID-19 entre la plantilla de personal municipal, amb la finalitat d’evitar el contagi a la població. També se sol·licitava que els tests pogueren realitzar-se en els centres de salut d’Alcalà i Alcossebre per a accelerar els resultats i que, de manera progressiva, pogueren realitzar-se proves a la població per a garantir el contagi i frenar l’expansió del coronavirus.


«Continuem insistint que l’única manera de frenar la propagació del COVID-19 i assegurar el seu control és realitzar tests i poder aïllar als que són possibles positius. Per això, insistim que es realitzen els tests. Si la Conselleria de Sanitat no els ha de fer, que ens ho diguen i els realitzarà l’Ajuntament, a través de laboratoris privats i assumint el cost per part del consistori», ha afirmat l’Alcalde Francisco Juan.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *