L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre permetrà augmentar l’espai a terrasses de bars i restaurants

Altres Pobles

Aquesta mesura se suma a la suspensió del pagament de l’ocupació de via pública durant tot el 2020

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre permetrà als restaurants i bars l’ampliació de la superfície de les seues terrasses, en el moment en què es permeta que reprenguen la seua activitat. Amb aquesta mesura, s’asseguraria que compliren amb les normes de distanciament social i, al mateix temps, que pogueren mantindre la seua capacitat. Recollint les demandes d’empresaris turístics, la mesura suposaria mantindre el nombre de taules i cadires autoritzats però ampliar la superfície perquè pogueren mantindre la facturació prevista. En qualsevol cas, haurà de garantir-se el pas i accessibilitat per a vianants.

«Sabem que els establiments d’hostaleria seran dels més perjudicats per aquesta crisi provocada per la pandèmia, per això considerem molt positiva aquesta mesura ja que, augmentant la superfície que ocupen en la via pública podran continuar desenvolupant la seua activitat i complir amb les recomanacions sanitàries», ha explicat l’Alcalde Francisco Juan.

Aquesta mesura se suma a la suspensió del pagament d’ocupació de via pública per a taules, cadires i terrasses per a tot l’any 2020 i la devolució per a les empreses que ja l’hagueren abonada.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *