L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre posa en marxa el servei «Ludo a Casa» per al préstec de jocs infantils

Altres Pobles

També s’ha creat un banc de material de papereria per a les famílies que no poden accedir a la seua compra

 

Després del bon acolliment del servei  «Biblio a Casa», la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha posat en marxa el servei  «Ludo a Casa» a través del que les famílies de la localitat podran sol·licitar el préstecs de jocs infantils i recursos d’entreteniment per als seus fills i filles. Les famílies podran sol·licitar-los per telèfon al 964.50.14.00, en horari de dilluns a divendres, de 17h a 20h i els portaran als seus domicilis tant a Alcalà com a Alcossebre amb totes les mesures de seguretat i higiene. Una altra alternativa és que, aprofitant les eixides permeses dels xicotets, acudisquen, mitjançant cita prèvia al mateix telèfon, a les oficines dels Serveis Socials e Alcossebre al carrer Alcalà, per a poder veure els recursos existents i sol·licitar el préstec. La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha assenyalat que «tenint en compte que els xiquets i xiquetes ja no tornaran al col·legi, és important oferir-los recursos lúdics i pedagògics perquè passen millor el temps a les seues cases». Entre els jocs que s’ofereixen hi ha jocs de taula, jocs d’enginy, jocs tradicionals i llibres infantils. També hi hauran disponibles il·lustracions per colorejar.

A més, s’ha creat un Banc de material de papereria perquè les famílies que no puguen accedir a la seua compra, puguen sol·licitar-ho a través de Serveis Socials i se’ls facilitarà perquè els seus fills i filles puguen continuar les seues activitats escolars o lúdiques amb el material necessari. Les famílies interessades poden sol·licitar-ho al telèfon 964.50.14.00.

Des de l’inici del confinament, la Regidoria d’Educació comparteix, a més, activitats diàries de tipus pedagògic i d’entreteniment (lectures, contes, passatemps, receptes i exercicis físics) perquè els xiquets i xiquetes d’Alcalà-Alcossebre passen millor aquesta situació.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *