L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre reparteix màscares entre col·lectius de risc i treballadors d’establiments oberts al públic

Altres Pobles

S’ha realitzat una nova comanda de 3.000 màscares, pel que l’Ajuntament comptarà am un estoc de 6.000 per repartir entre tota la població

 

 

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha repartit 150 màscares en els diferents establiments que continuen donant atenció al públic, com a botigues d’alimentació, estancs, farmàcies, gasolineres, bancs i tallers de reparació de vehicles. Aquest repartiment es realitza amb l’objectiu que tots els treballadors i treballadores estiguen protegits i s’eviten possibles contagis. L’Alcalde Francisco Juan explica que «ens vam posar en contacte amb tots els establiments i es va anar preguntant quantes màscares necessitaven i li les hem fetes arribar, amb la intenció de continuar sumant accions que asseguren la protecció de la nostra població».

A més, es continuen repartint màscares confeccionades de manera solidària en els domicilis del municipi, fent-les arribar a persones que integren els col·lectius de risc i els seus cuidadors. Avui s’ha realitzat un repartiment en el Banc d’Aliments d’Alcossebre i demà diumenge es realitzarà en Alcalà.

D’altra banda, l’Ajuntament ha realitzat una petició de 3.000 màscares més, en rebre una comunicació de la Diputació Provincial amb l’oferiment de coordinar un operatiu per a l’adquisició de màscares per a tots els municipis de la província, encara que el cost serà a càrrec dels Ajuntaments. Aquesta comanda se suma  a la realitzada per l’Ajuntament dijous passat de 3.000 unitats. Sumant tots dos encàrrecs, s’estima que tota la població d’Alcalà-Alcossebre podrà comptar amb aquest material de protecció. L’Alcalde ha recordat que «hem estat sol·licitant a Diputació i Generalitat que ens feren arribar material i, en veure que el que ens enviaven era insuficient vam decidir realitzar una comanda des de l’Ajuntament i ara afegim aquest nou encàrrec amb el qual aconseguirem arribar a cobrir a tota la població d’Alcalà i Alcossebre».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *