L’Ajuntament d’Alcanar tanca els accessos secundaris a les Cases per a evitar l’entrada de persones amb segona residència

Altres Pobles

Des d’aquesta setmana l’accés a les Cases només es pot realitzar mitjançant l’entrada principal de l’N-340 cap al carrer Trafalgar per a evitar el desplaçament a segones residències.

La resta d’accessos secundaris i camins estan tallats a la circulació de forma permanent. A més,  amb motiu de l’aplicació de les mesures de restricció de circulació decretades per l’estat d’alarma i per evitar la propagació de la covid-19, la Policia Local d’Alcanar fa controls als accessos de les diferents zones turístiques del municipi.

El govern municipal dona suport a aquest conjunt d’actuacions que està portant a terme la Policia Local d’Alcanar. En aquest sentit, el regidor de governació, Jordi Bort, explica que la decisió «s’ha pres per a evitar l’arribada de turistes i persones que volen traslladar-se a la segona residència sobretot de cara a Setmana Santa i també per augmentar la seguretat de la ciutadania».

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar demana «comprensió i cooperació de la ciutadania en aquests moments tan difícils» i confia que «tot anirà bé perquè al nostre municipi tothom hi posa de la seua part per lluitar contra la covid-19».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *