L’Ajuntament de Càlig paga quasi 100.000 euros a proveïdors des de la declaració de l’estat d’alarma

Altres Pobles

L’actuació afavorix la liquiditat de les empreses proveïdores del consistori i no paralitzar l’administració.

Tot i la declaració de l’estat d’alarma decretat per la COVID-19, el passat 14 de març, l’Ajuntament de Càlig no ha deixat de treballar per tal de garantir els seus serveis mínims a tota la ciutadania i no paralitzar l’administració. Una de les tasques que no s’ha aturat és el pagament de factures als proveïdors de materials i serveis del consistori, per tal de dotar de liquiditat i suport a les empreses que continuen assistint el consistori durant estes setmanes.

Així, i fins el dia d’avui, 27 d’abril, l’Ajuntament ha fet efectiu el pagament de factures per un valor de 99.709 euros. L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “continuem treballant per fer efectius els pagaments de les factures que es vagen generant, per tal que cap proveïdor de l’Ajuntament es quede sense cobrar”.

El consistori està realitzant durant les últimes setmanes un ampli esforç per tal de garantir els serveis i prestacions a la ciutadania, mentre treballa amb les mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus. Compta amb ajudes que, inicialment, anaven dirigides a altres partides, com ara els 40.000 euros del Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de Castelló.

Ara, l’Ajuntament està duent a terme la compra de més de 3.000 mascaretes –una gestió que realitza l’ens provincial però que paga el consistori calijó- per valor de 7.000 euros, o “els treballs de desinfecció que realitzem tots els dies a la població, i l’empresa que s’ha contractat per a dur a terme tasques de neteja específiques un cop a la setmana, i que de moment ha suposat una despesa de més de 3.000 euros”, apuntava Borràs.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *