L’Ajuntament de Càlig repartix mascaretes homologades a tota la població

Altres Pobles

Personal del consistori calijó ha lliurat el material als veïns i veïnes, i s’ha previst que durant el mes de maig es tornen a repartir mascaretes a tota la població.

Amb l’objectiu d’intensificar la lluita contra la COVID-19 i evitar la propagació del virus, personal de l’Ajuntament de Càlig va repartir durant la tarde d’ahir, dijous 23 d’abril, i el dia d’avui mascaretes homologades a la població. Casa per casa, s’han distribuït fins a 2.000 unitats de mascaretes homologades del tipus IIR reutilitzables, que han estat adquirides pel consistori per dotar a la població d’una eina per a minimitzar la propagació del coronavirus.

Junt amb les mascaretes, s’han lliurat també instruccions d’ús de les mateixes, ja que es poden emprar diverses vegades. Les mascaretes distribuïdes han de netejar-se amb aigua tèbia (30º màxim), amb poca quantitat de lleixiu i sabó. Des de l’Ajuntament, també s’ha informat els veïns i veïnes que els comerços locals disposen de mascaretes de roba confeccionades per voluntàries locals.

A més a més, durant les pròximes setmanes es durà a terme un nou repartiment de mascaretes homologades entre la població, ara només cal que les utilitzem correctament i poder així lluitar contra la COVID-19 amb més garanties”, ha apuntat l’alcaldessa de Càlig, Enernestina Borràs.

Cal recordar que l’ús de màscares entre la població general pot servir com un mitjà de control de la font d’infecció en reduir la propagació en la comunitat; cal usar-les especialment quan s’acudeix a zones amb molta gent, espais tancats com a supermercats o quan s’utilitza el transport públic; es tracta d’una mesura complementària i no pot reemplaçar les mesures preventives establides (distanciament físic, higiene de mans i evitar tocar-se la cara, el nas, els ulls i la boca); per a que siguen efectives, cal usar-les de manera apropiada, sobretot a l’hora de posar i treure la mascareta, que ha de cobrir la boca, el nas i la barbeta.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *