L’ajuntament de Morella agraeix el treball del comerç local i destaca la seua importància

Altres Pobles

L’ajuntament recorda que cal seguir les indicacions i mantindre la distància de seguretat per a evitar contagis quan anem a comprar, també que cal aprofitar els serveis a domicili que ofereixen les tendes

També agraeix el treball dels i les professionals que cobreixen els serveis bàsics

L’ajuntament de Morella recorda la importància del comerç local i pròxim tant en la situació actual d’Estat d’Alarma com en el futur. Així, recomana aprofitar aquest, així com els serveis de repartiment a domicili que ofereixen els establiments de Morella per a disminuir el risc de contagi de COVID-19. Així, destaca que cal seguir les indicacions oficials i mantindre les distàncies de seguretat entre persones i minimitzar riscos.

Des del consistori es va repartir material de protecció personal a les empreses i persones dels establiments de primera necessitat com aquells que van reprendre l’activitat laboral esta setmana. Així, cal recordar que si es necessita alguna cosa, cal adreçar-se a l’ajuntament a través del telèfon 964 16 00 34-1.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les veïnes i veïns de Morella tenen un comportament exemplar, però hem de continuar seguint les recomanacions per a disminuir el risc de contagi del COVID-19”. Així, l’edil ha explicat que “el comerç local està desenvolupant una labor molt important oferint el servei bàsic de venda d’aliments i altres necessitats, així com el repartiment a domicili”. Així, Rhamsés ha volgut “agrair tot el treball que estan fent perquè les necessitats bàsiques arriben a totes i tots i treballar en aquestes condicions més difícils de l’habitual”. A més, ha afegit que “s’ha demostrat que el comerç local és fonamental per al nostre futur socioeconòmic davant d’una situació tan complexa com la que vivim. Per tant, demane a la ciutadania i les institucions que, ara i en el futur, donem el màxim suport a l’economia de proximitat”.

Cal recordar els establiments de Morella que cobreixen necessitats bàsiques estan oberts de manera regular i ofereixen servei de repartiment a domicili. Així, a través de la web municipal www.morella.net es poden consultar els horaris i telèfons de cadascun d’ells. A més, l’ajuntament pretén treballar en diferents plans i ajudes de suport al sector empresarial local.

L’ajuntament de Morella atén a la població a través del telèfon 964 16 00 34-1 i el correu electrònic ajuntament@morella.net amb un horari de 8.00 hores a 20.00 hores. A més, els Serveis Socials estan operatius a través del telèfon 964 16 00 34-5 des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores, especialment per a famílies vulnerables amb serveis d’ajuda a domicili, medicaments i aliments entre altres. El telèfon 609 89 14 88 de la Policia Local també està a disposició de la població.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *