L’Ajuntament de Tortosa estableix la gratuïtat de les línies del bus urbà a la ciutat

Altres Pobles

A partir de dijous, les línies de bus urbà de Tortosa seran gratuïtes per facilitar els desplaçaments dels viatgers durant la pandèmia de Covid
L’Ajuntament de Tortosa, seguint la mesura presa pel govern de la Generalitat, aplicarà aquesta gratuïtat a les dos línies de bus urbà municipals: la L2 i la L3. Se sumen, així, a la gratuïtat de la L1 decretada pel govern català, en tractar-se d’una línia interurbana que cobreix el servei entre Tortosa, Roquetes i Jesús.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, assenyala que, amb la gratuïtat de la L2 i L3, es garanteix que el transport públic i gratuït al mateix temps que es manté el servei de bus per arribar fins a l’hospital Verge de la Cinta.

El transport urbà gratuït només podrà ser utilitzat per persones que complisquen alguns dels supòsits que permet el decret de l’estat d’alarma, entre els quals, anar a comprar alimentació, als centres sanitaris o farmàcies, així com acudir al lloc de treball, per a la plantilla d’activitats considerades essencials.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *