L’Ajuntament de Vinaròs adopta mesures de prevenció enfront el COVID-19

Actualitat Vinaròs

Davant de la situació sanitària actual des del Govern Municipal s’ha decidit prendre accions preventives atenent els consells i recomanacions de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències

El Govern Municipal ha decidit posar en marxa una sèrie de mesures a la localitat per evitar una possible propagació del COVID-19. Cal destacar que no s’ha detectat cap cas de coronavirus al municipi i totes les accions adoptades per l’Ajuntament són de caire preventiu, seguint les recomanacions de la Generalitat Valenciana, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Les mesures adoptades pel Govern Municipal són les següents:

Suspensió del mercat ocasional del dijous els dies 19 i 28 de març.

Suspensió de la programació prevista del Club de la Vida, així com les activitats d’esbarjo del Centre Municipal de la Tercera Edat durant les dues properes setmanes.

Suspensió i ajornament de la programació a l’Auditori Municipal, Casa de la Cultura i sala d’actes a la Biblioteca Municipal durant les properes dues setmanes.

Les competicions esportives no suspeses per les federacions se celebraran a porta tancada.

S’estableix un protocol d’accés i control en els espais públics d’atenció ciutadana com l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana (OIAC), Oficina del DNI-Passaport, Oficina de Turisme i altres espais.

Prioritzar la tramitació, sol·licitud d’informació i gestió via telemàtica per part del ciutadà i de tot el personal municipal en detriment de la presencial.

S’ha contactat amb les empreses de serveis bàsics de la localitat, tant públiques com privades, per tal d’establir els protocols laborals oportuns per garantir aquests serveis.

L’Ajuntament també posa en marxa mesures preventives a nivell laboral de tot el seu personal municipal.

Activitat educativa

El calendari escolar i l’activitat educativa, que depén de la Conselleria d’Educació, no presenta cap alteració, anul·lació o suspensió. En cas contrari, s’informarà degudament a la ciutadania a través dels canals oficials de comunicació de l’Ajuntament.

Més informació

L’Ajuntament continuarà informant de qualsevol novetat destacable o mesura que es puga prendre en cas que siga necessari. És important que es mantinguen informats a través dels canals de comunicació oficials de l’Ajuntament o Generalitat Valenciana per evitar confusions. Així mateix recordem que les dependències municipals segueixen obrint en el seu horari habitual.

Preguem a la ciutadania la màxima col·laboració en l’aplicació de les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries.

Recordem que el telèfon d’orientació és el 900 300 555.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *