L’Ajuntament de Vinaròs inicia la campanya «Comprar a Vinaròs té premi» per a ajudar a reactivar el sector comercial

Actualitat Vinaròs

La campanya comptarà amb un concurs digital que repartirà 2.000€ per a gastar en el comerç local

L’Ajuntament de Vinaròs inicia l’estiu amb una campanya comercial per a ajudar a reactivar l’economia en el comerç de proximitat i impulsar el sector després de la parada de les vendes provocada per la crisi del coronavirus. Amb l’eslògan Comprar a Vinaròs té premi, naix una nova acció de la Regidoria de Desenvolupament Local que pretén dinamitzar les compres en el comerç local a través d’incentius i accions en línia innovadores.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que la principal novetat de la campanya és la dinàmica digital, ja que la iniciativa s’ha adaptat a la situació actual mitjançant la transformació digital. Així, es plantegen dos concursos que es llançaran des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs al Facebook i Instagram on cada setmana es regalaran quatre xecs per valor de 100€ per a gastar en el comerços adherits a la campanya. El concurs s’iniciarà el 13 de juliol i tindrà una durada de cinc setmanes, fins el 16 d’agost. Cada setmana se seleccionaran quatre persones guanyadores. En aquesta edició, la quantia final del premi ascendeix a 2.000 € per la qual cosa hi haurà un total de 20 persones premiades.

Pel que fa a la imatge de la campanya, s’ha apostat per un disseny personalitzat que identifique Vinaròs, amb edificis emblemàtics, creant un reflex de la realitat actual i mostrant un concepte amable, alegre i innovador.

Les bases del concurs es poden consultar en l’apartat comerç de www.adl.vinaros.es i en les xarxes socials de l’Ajuntament, Instagram @vinaros_ajuntament i Facebook @AjuntamentVinaròs.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *