L’Ajuntament de Vinaròs presenta el Gàmesis 2K20 Online Edition

Actualitat Vinaròs

La vuitena edició de la trobada més important del món dels videojocs se celebrarà del 4 al 8 de novembre i enguany totes les activitats seran en línia

Aquest matí els regidors d’Innovació Digital i Ocupació, Hugo Romero i Maria Cano, ha presentat al Vinalab la 8a edició de Gàmesis, la cita per excel·lència amb el món dels videojocs a la comarca, que sobretot pretén mostrar les moltes sortides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment. Enguany la programació estarà marcada per la pandèmia i totes les activitats es faran en línia perquè qualsevol persona interessada les puga seguir des de casa.

El regidor Romero ha insistit que «ara més que mai cal apostar per les noves tecnologies i totes les oportunitats que poden oferir, com és el cas del món dels videojocs, que no només són una forma d’entreteniment, sinó que també són una oportunitat de futur, a través de les moltes sortides professionals que ofereixen». Pel que fa aquesta edició en línia, assenyalava que «ens hem hagut d’adaptar a la nova realitat per continuar celebrant aquesta trobada del món dels videojocs, on cada any són centenars les persones que participen».

La regidora Cano ha destacat que «cadascuna de les jornades comptarà amb una part formativa que impartirà la Universitat Jaume I i que es podrà seguir en directe a través de la pàgina www.gamesis.eu i també des del canal de Youtube». Segons ha detallat seran petites píndoles que tractaran temes com la creació de videojocs des de zero, el futur dels esports digitals, motors gràfics o fins i tot com combatre el canvi climàtic a través dels jocs virtuals.

D’altra banda, Gàmesis també comptarà amb els habituals tornejos de videojocs amb el FIFA 20, League of Legends, Clash Royale i Brawl Stars. Totes les partides es podran seguir en directe i les inscripcions per a participar es poden realitzar des de la pàgina www.gamesis.eu, on també es pot consultar tota la programació, així com assistir de forma virtual a les píndoles informatives que s’oferiran cada jornada del 4 al 8 de novembre.

Tagged