L’Ajuntament de Xert compra 700 mascaretes i 4200 guants per a repartir entre la població.

Altres Pobles

 

L’Ajuntament de Xert ha comprat 700 unitats mascaretes FPP2 o KN95 per a repartir entre tota la població. L’Alcaldessa Susana Sanz ha destacat que “volem que tots els nostres veïns estiguen protegits a l’hora de sortir a fer les seues compres així com per si s’han de desplaçar a altres poblacions per urgències mediques” també ha insistit en que “ hem realitzat la primera comanda i tant prompte puguem aconseguir més material de protecció ho farem, ja que el recolzament per part de l’Ajuntament a tots els veïns es important en aquesta situació tant delicada.” També ha informat que “Aquesta Setmana Santa començarem amb el repartiment de mascaretes casa per casa. No volem que cap veí de Xert es quede sense la seua mascareta i guants.

 

En aquest repartiment també ha col·laborat la Carnisseria Ferreres, qui de forma voluntària ha donat bosses hermètiques per a l’envasat individual. A més, des del consistori també es donaran mascaretes i guants, en major quantitat, a tots els comerços locals que dia a dia continuen donant servei al municipi.

 

Les mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic que ha rebut l’Ajuntament de Xert per part de la Diputació de Castelló s’ha destinat a la brigada municipal, Atenció domiciliaria per part del personal de la fundació Mercedes Beltrán, per a l’ encarregada de la unitat respir i funcionaris.

 

Per part de l’Ajuntament també s’ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana material de protecció per a la brigada municipal, ja que des de la primera setmana que es va decretar l’estat d’alarma, s’encarrega de forma continuada a desinfectar els carrers del municipi incidint en els llocs on major risc de contagi existeix.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *