L’Ajuntament entrega tauletes als usuaris de la residència Sant Sebastià

Actualitat Vinaròs

 

Es tracta d’una mesura impulsada des de la Regidoria d’Innovació Digital per facilitar el contacte dels residents amb els seus familiars durant l’estat de confinament

L’Ajuntament continua fent grans esforços perquè la ciutadania puga passar el confinament de la millor manera possible. A les diverses propostes d’entreteniment i gimnàstica que ha posat en marxa, ara cal afegir l’entrega de tauletes als usuaris de la residència de gent major Sant Sebastià per facilitar-los el contacte amb els seus familiars.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït aquesta iniciativa a la Regidoria d’Innovació Digital que s’ha encarregat de fer-la possible. En aquest sentit, ha destacat que “amb aquesta mesura pretenem apropar les persones, millorar la comunicació entre els residents i familiars, al mateix temps que volem que el confinament puguen passar de la millor manera possible”.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha detallat que els residents mantenien contacte a través del telèfon i ara gràcies a les tauletes també es podran veure. Segons ha assenyalat “és important tenir contacte visual perquè d’aquesta forma resulta molt més directe i satisfactori, tant per als usuaris com per als familiars”.

Els agents de la Policia Local han sigut els encarregats aquest matí de fer entrega de tres tauletes a la residència.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *