L´Ajuntament reforça la vigilancia per a evitar l´entrada a segones residències durant la Setmana Santa

Altres Pobles

 

  • El consistori es coordina amb la Guàrdia Civil per a intensificar els controls d´accés en aquestes dates
  • Sánchez: “Insistim en la necessitat de quedar-se a casa per a frenar el contagi d´aquesta malaltia, junts podrem”

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha intensificat els controls d’accés al municipi i a Panoràmica amb la condició d’evitar el desplaçament a segones residències. Aquesta iniciativa, coordinada amb la Guàrdia Civil, forma part del catàleg de mesures extraordinàries que està duent a terme per a previndre el contagi de la pandèmia del coronavirus que manté a tot el país en estat d’alarma.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, insisteix en “la necessitat que tots ens quedem a casa per a frenar el contagi d’aquesta malaltia, junts l’aconseguirem. Aquests dies són dates en les quals tradicionalment centenars de persones vénen a Sant Jordi a gaudir, però enguany donades les circumstàncies ens veiem en l’obligació d’evitar amb tots els nostres recursos qualsevol desplaçament a segones residències, i ho fem per la salut de tots”.

És per això que Sánchez ha explicat que “tornem a fer una crida a la responsabilitat individual de totes les persones que tenen residència a Sant Jordi. Tots hem de sumar amb el nostre esforç al fet que aquesta situació passe i tornem a la normalitat com més prompte millor, i serà llavors quan ens ajuntem de nou en el nostre benvolgut poble per a celebrar-lo. Ara toca quedar-se a casa i complir amb les normes que s’estan imposant per la seguretat de tots”, ha explicat l’alcalde.

Cal assenyalar que l’Ajuntament ha contribuït al dispositiu coordinat per la Guàrdia Civil amb el seu personal de seguretat del golf i el guarda rural del municipi.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *