L’Ajuntament repara el litoral de Vinaròs

Actualitat Vinaròs

Les màquines han començat a treballar aquesta mateixa setmana a la Costa Nord i Sud per a adequar els desperfectes ocasionats pel temporal marítim

L’Ajuntament de Vinaròs ha iniciat aquesta mateixa setmana les feines per a reparar els danys que va ocasionar el temporal Glòria al litoral. Cal destacar que d’acord amb l’actual normativa del Decret les màquines han pogut començar feines d’adequació per garantir unes platges i cales en òptimes condicions amb l’arribada de l’estiu.

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’han fet treballs a la Costa Sud, en concret al barranc de les Salines amb l’obertura dels ullals del pont i la regeneració de la platja, a més de la consolidació de les esculleres per a protegir el litoral i la reparació de la rampa de Cala Puntal.

D’altra banda, també s’han executat les obres de reparació a la Costa Nord, a la zona del Cossis amb la regeneració de la sorra de la platja i al barranc del Saldonar i la Barbiguera amb la reparació de les rampes d’accés a la platja que van quedar malmeses pel temporal.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que les feines executades per part de l’Ajuntament s’han fet a través de la contractació d’empreses de la localitat i la comarca per afavorir la seua reactivació econòmica. En aquest sentit, ha detallat que “aquestes contractacions entren dintre de les mesures del Govern Municipal per front al coronavirus i ajudar a reactivar l’economia local”. Recordem que l’Ajuntament destinarà en total una partida de 500.000€ en aquesta finalitat.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha incidit que tot i l’estat d’alarma des de l’Ajuntament es continua treballant per garantir uns serveis òptims a la ciutadania. Segons ha afegit “s’ha coordinat la feina amb la Regidoria d’Obres i Serveis per reparar els desperfectes que va ocasionar la borrasca Glòria i poder oferir unes platges i cales en perfecte estat un cop finalitze la crisi sanitària”.

Albella insistia que Vinaròs és una destinació turística segura, amb 12 quilòmetres de costa i 25 punts de bany entre cales i platges urbanes, que es podran tornar a gaudir quan l’actual situació ho permeta.

Reparacions del Servei de Costes

Aquestes feines de l’Ajuntament es coordinaran amb les que també es faran a través del Servei de Costes a diferents punts del litoral. En aquest sentit, l’alcalde Guillem Alsina ha sol·licitat a que “s’emprenguen de nou els treballs aturats per reparar la costa i oferir un litoral en òptimes condicions per als veïns”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *