L’Ajuntament reparteix mascaretes a les persones que van a treballar en transport públic

Actualitat Benicarló

La Policia Local s’ha encarregat de distribuir el material a les parades d’autobús de Benicarló. Les persones que es desplacen als centres de treball en vehicle propi, en bicicleta, en moto o a peu no és necessari que porten mascareta.

De bon de matí, els agents de Policia Local de Benicarló han començat a repartir mascaretes protectores a les persones que avui s’han reincorporat als seus llocs de treball, d’acord amb l’ordre que la Subdelegació del Govern a Castelló va fer arribar als ajuntaments.

El repartiment s’ha centrat en les parades d’autobús de la plaça de la Constitució i del carrer de Sant Francesc, mentre que a l’estació de Renfe, han estat els agents de la Guàrdia Civil els encarregats de distribuir el material. Demà dimecres, d’acord amb l’ordre de la Subdelegació, continuaran repartint-se mascaretes en els mateixos punts.

En total, Benicarló disposa de 2.000 mascaretes per a repartir entre els treballadors i treballadores que es desplacen en transport públic. «Si en sobren —ha dit l’alcaldessa— les distribuirem en els principals nuclis de treball. L’important és que arriben a totes les persones que han d’anar a treballar».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *