L´Ajuntament reparteix mascaretes de protección i diplomes de reconeiximent a tots els xiquets de Sant Jordi

Altres Pobles

 

  • El consistori reforça la seua actuació de prevenció amb aquesta iniciativa dirigida als més xicotets del municipi

 

  • Sánchez: “Volem protegir-los i reconéixer el comportament exemplar que han tingut aquests 42 dies”

 

Sant Jordi, 24 d´abril de 2020.- L´Ajuntament de Sant Jordi reparteix hui mascaretes de protecció sanitària enfront del Covid-19 a tots els xiquets i xiquetes del municipi. Amb aquesta mesura, el consistori reforça la seua completa actuació de prevenció amb la qual ha distribuït de manera massiva material de protecció a tots els seus habitants en lots individuals amb màscares, guants i gels hidroalcohòlics. Ara, cada xiquet i xiqueta de Sant Jordi rep de l’Ajuntament aquesta màscara que la podrà utilitzar a partir del pròxim diumenge quan estarà permesa la seua eixida al carrer durant una hora diària.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “cada mascareta va acompanyada a més d’un diploma de reconeixement a cada xiquet, pel seu comportament exemplar durant aquests quaranta-dos dies que han estat confinats a les seues cases. Creiem que és fonamental aquest tipus d’iniciatives que porten a la seua protecció i també a la seua motivació anímica i reconeixement en una situació que, si per als adults és complicada, encara ho és més per als xiquets”.

Així, l’alcalde ha incidit en què “des del minut zero ens vam posar a treballar pensant a guanyar-li terreny a la malaltia, i així estem fent cada dia, amb idees i recursos nous que ens porten a estar més segurs al nostre poble”.

Un pas més en la prevenció municipal del Covid-19

La preocupació i iniciativa de l’Ajuntament de Sant Jordi per activar tots els seus recursos a favor de la prevenció màxima del contagi del coronavirus ha sigut constant des de l’inici mateix de l’estat d’alarma.

Així, el consistori ha establit un conjunt d’actuacions que li ha portat a netejar i desinfectar diàriament els carrers i edificis públics del poble, ha activat un servei de compra a domicili i servei psicològic de suport a qui el poguera necessitar, ha distribuït material de protecció a tota la seua població i sufragarà els tests de detecció del Covid-19 que siguen convenients per prescripció mèdica i no estiguen contemplats en els paràmetres de la Conselleria. Un conjunt d’actuacions que vindrà acompanyat, com ja el propi alcalde ha anunciat, d’un paquet de mesures econòmiques extraordinàries que donarà a conéixer en els pròxims dies.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *