Les Falles 2020 comptaran amb el dispositiu de seguretat més gran dels últims anys

Benicarló Falles

240 efectius de la Policia Local treballaran al carrer entre tots els torns, distribuïts en quatre patrulles en cadascun. Baixa la delinqüència en general, tot i que augmenten les estafes a través d’Internet.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc avui a Benicarló i que ha servit per a definir les diferents estratègies de seguretat que es coordinaran amb motiu de la celebració de les Falles 2020. La reunió també ha comptat amb la presència dels regidors de Policia, Ilde Añó; Festes i Falles, Pedro Manchón; Agricultura, Inma Díaz, i Comerç, Clara Cid, a més del capità de la Guàrdia Civil, Francisco López Bueno, el tinent de la Guàrdia Civil, Ginés Parra, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, i representants de la Policia Autonòmica.

Miralles ha detallat que el dispositiu de seguretat que s’ha planificat enguany és «el més gran dels últims anys», i comptara amb un total de 240 efectius de la Policia Local treballant al carrer, distribuïts entre els diferents torns, en cadascun dels quals hi haurà entre tres i quatre patrulles.

Per la seua part, la Guàrdia Civil serà l’encarregada de cobrir les zones de camp i altres llocs en què la Policia Local no arribe. Miralles també ha recordat que, a causa de l’alerta antiterrorista en què encara ens trobem, es continuaran instal·lant jardineres i blocs de formigó, coneguts com New Jersey, en llocs amb gran concentració de gent per tal d’evitar que es puga accedir amb vehicles.

Pel que fa a l’onada de robatoris als comerços del passat mes, l’alcaldessa ha informat que es van detindre quatre persones, dos de les quals estan a la presó i altres dos es troben pendents de judici.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *