Les Festes 2020 apostaran per actes diferents protagonitzats per ‘gent de casa’

Actualitat Benicarló

Les actuals reina, dulcinea i dames del 2019 seguiran sent les representants de les Festes 2020 i les persones que havien presentat la sol·licitud per a aquest any tindran opció preferent per al 2021. S’organitzaran activitats en funció de l’evolució de la Covid-19 i dels mandats de les autoritats sanitàries.

Benicarló tindrà unes Festes Patronals 2020 molt diferents de les tradicionals celebracions que s’han organitzat els últims anys. Així ho ha confirmat la Regidoria de Festes i Falles i la Comissió de Festes, que, en un comunicat fet públic avui mateix, han anunciat que «Benicarló no podrà dur a terme unes Festes tal i com en els últims anys s’han conegut» i han avançat que «dins de les possibilitats que permetran les autoritats sanitàries i governamentals, no ens resistim a seguir il·lusionats i no ens mancaran idees ni programa». «Volem ser positius —asseguren—, i d’aquest problema de segur traurem noves claus que ens il·lusionen».

El comunicat assenyala que «hem arribat a aquesta decisió de la mà dels diferents agents vinculats a la festa», en referència a la Coordinadora de Penyes i les nou penyes que en formen part. El text remarca que «en tot moment l’entesa i la comunicació han estat plenes» i agraeix a les penyes «la complicitat, l’exemple i la sensibilitat».

Pel que fa al paper de la reina, dulcinea i dames, el comunicat diu que «les xiquetes i joves que havien presentat instància per a poder ser representants de les Festes Patronals d’enguany, tindran opció preferent per a ser-ho el pròxim any 2021» i proposa que «les actuals reina, dulcinea i dames, escollides el passat 2019, seguiran sent les representants de les nostres festes». En aquest sentit, la Regidoria i la Comissió de Festes agraeixen «a totes les protagonistes, presents i futures, així com a les seues famílies, la seua discreció, paciència i comunió mostrada durant aquest temps carregat d’incerteses».

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, s’ha mostrat convençut de la decisió adoptada i ha constatat que «tot i que som conscients que les festes 2020 no seran unes festes a l’ús, no perdem l’esperança de poder organitzar unes festes diferents però igualment especials».

 

 

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *