Les Pistes d’Atletisme es preparen per a obrir al públic la setmana que ve

Benicarló Esport

S’ha unificat tota la zona de gespa, s’ha desbrossat tota l’herba dels voltants de la pista, s’han reforçat els seients de les grades i s’ha sanejat tot l’arbrat. La setmana que ve es podran començar a utilitzar les instal·lacions esportives a l’aire lliure, tot i que encara queden per concretar aspectes com l’horari o l’aforament.

La Regidoria d’Esports està ultimant els preparatius per a obrir les Pistes d’Atletisme la setmana que ve, seguint les pautes de desescalada marcades per les autoritats sanitàries, que autoritzen a obrir les instal·lacions esportives a l’aire lliure a partir de l’11 de maig.

Durant la setmana passada i part d’aquesta, la Brigada d’Obres i Serveis ha estat treballant a fons per a posar a punt les instal·lacions. «Els quasi 50 dies que les pistes han estat tancades —ha explicat el regidor d’Esports, Fernando Jovaní—, han propiciat la crescuda de l’herba i han tret a la llum altres deficiències que, aprofitant l’absència d’usuaris, hem aprofitat per a subsanar».

Així, han sigut necessàries quatre segades per a desbrossar tota l’herba que ha crescut al voltant i dins de la pista. Al centre de la zona de gespa s’han tirat 37.000 quilos d’arena per a unificar i aplanar la línia de la gespa, s’han replantat les zones de porteries i s’han instal·lat 52 metres de canonada per a omplir d’aigua la ria per a les curses d’obstacles.

A la zona d’arbrat de l’est de les Pistes s’han sanejat els 45 pins, que feia 10 anys que no s’havien podat, i  s’han reforçat un per un els 200 seients de la zona de grada. A la zona de pàrquing, s’han reforçat també els 45 paracops i s’ha aprofitat per a netejar i desinfectar a fons els vestidors i lavabos.

«Les pistes tindran un aspecte immillorable per a la pràctica esportiva», ha dit Fernando Jovaní, que ha animat la ciutadania a fer-ne un ús «responsable, tenint en compte totes les mesures de seguretat i distanciament social».

El regidor no ha concretat el dia exacte que s’obriran les pistes, que estarà en funció de les directrius que fixen les autoritats sanitàries. «Estem esperant els protocols per a saber quines mesures de desinfecció hem de prendre, quin aforament podem tindre, quin horari d’obertura, si hem de donar cita prèvia…».

Jovaní sí que ha assegurat que durant les pròximes setmanes s’aniran obrint la resta d’instal·lacions esportives a l’aire lliure, com el Velòdrom o les Pistes de Petanca, i ha agraït especialment a la Brigada d’Obres i Serveis el treball dels últims dies per deixar les Pistes d’Atletisme a punt per a la pràctica esportiva.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *