Les restes arqueològiques de la capella del Convent tornaran al Mucbe

Benicarló Cultura

Els béns museístics es van traslladar al Museu de Belles Arts de Castelló quan es van trobar mentre es feien els treballs de restauració del Convent de Sant Francesc. Entre les restes es troben monedes, un medalló, un crucifix, restes d’armes i fragments ceràmics.
El Mucbe comptarà pròximament amb nous béns museístics que són fruit de les intervencions arqueològiques que es van realitzar amb motiu de les obres de restauració de la capella del Convent de Sant Francesc. Aquests béns es van traslladar al Museu de Belles Arts de Castelló en el moment en què van ser trobats, però ara retornaran al Mucbe a petició de l’Ajuntament de Benicarló, una vegada ha estat autoritzat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni.
Entre les restes arqueològiques que es van trobar en el moment de la restauració hi ha monedes, un medalló, un crucifix, restes d’armes i fragments ceràmics, que van pertànyer als franciscans que van habitar el convent fins al segle XIX. Una vegada ací, el Mucbe es farà càrrec de la seua custòdia, conservació i exhibició contextualitzada, per tal de facilitar-ne l’estudi i el gaudiment públic.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *