Les visites de S.M. Carnestoltes a les escoles i centres socials

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

En estos dies de Carnaval, el Rei Carnestoltes aprofita per anar visitant cada dia a diferents col·legis i centres socials de la nostra ciutat.

El dilluns va començar el recorregut pel CEIP Jaume I, on va veure per primera vega les noves instal·lacions. D´allí va fer cap al CEIP Sant Sebastià on va ser rebut a ritme de batucada dels propis alumnes del centre. Ja per la tade va girà visita al centre de la Divina Providència.

Avui dimarts ha continuat amb les visites als diferents col·legis i al CEIP Assumpció ha arribat puntual a les 9,30, ha estat rebut per la Carnestoltes pròpia d’aquest centre, elaborada per l’alumnat de sisè. Els dos Carnestoltes i l’alumnat han pegat una volteta per tot el patí, han ballat la música carnavalera escollida per aquest Carnaval i s’han fet fotos de grup. A més, també han llegit el pregó de benvinguda.

Ha seguit després pel CEIP Misericòrdia om ha estat rebut per tot l´alumnat al pati, fent-li rogle com S.M que es, ´ha ballat al ritme de la música i ha estat present en el lliurament  de premis dels dibuixos als finalistes de cadascun dels cursos. Allí s´ha fotografiat amb la presentadora de la gala de reines, exalumes i un exprofessor de la Mise ja jubilat i que està en la COC.

Per la vespra rendirà visita al Centre de la Consolació  i demà passarà pel centre de dia Baix Maestrat, els Xiquets, el CEIP Manuel Foguet i la residència Llar Sant Sebastià, mentre dijous anirà al CEE Baix Maestrat i el centre de dia l’Onada.

 

Tagged