L’IVACE atorga 165.000€ per a la millora del polígon de Planes Altes

Actualitat Vinaròs

La subvenció servirà per executar obres d’adequació de la zona per a oferir uns millors serveis a les empreses instal·lades i augmentar la seua competitivitat

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha concedit una subvenció de 165.339€ a l’Ajuntament de Vinaròs per a l’execució d’obres de millora al polígon industrial de Planes Altes. En concret, gràcies a aquesta nova ajuda econòmica, es podrà continuar amb la fase dos de les feines engegades al 2019, amb la millora de l’asfalt i els accessos, així com la canalització per a la fibra òptica i la instal·lació de càmeres de seguretat.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha destacat que «és fonamental oferir unes bones infraestructures i serveis per a les empreses que hi ha instal·lades en els polígons perquè puguen créixer i millorar la seua competitivitat». Així mateix, assenyalava que disposar d’uns polígons industrials òptims també pot afavorir l’arribada de noves empreses, fet que suposaria la creació d’ocupació al municipi.

Chaler ha recordat que a aquesta subvenció de l’IVACE s’afegirà la inversió de 100.000€ de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a la construcció d’una rotonda d’accés al polígon de Planes Altes, a la carretera CV-102. En aquest sentit, el regidor ha assenyalat que «suposarà una important millora per a la seguretat viària, tant dels treballadors que cada dia accedeixen al polígon com dels vehicles que circulen per la carretera».

Tagged