Més de vint sancions a Alcanar durant els dies de Setmana Santa

Altres Pobles

 

Una setmana més i coincidint amb la Setmana Santa, Alcanar ha bloquejat els accessos principals als nuclis turístics del municipi. Així, durant quatre dies, des de la Policia Local d’Alcanar, amb el suport del cos de Mossos d’Esquadra, s’han mantingut els controls tot i la moderació del trànsit de vehicles.

Els dies de més intensitat de feina per al control policial han estat el 9 i 10 d’abril. El regidor de Governació, Jordi Bort,  ha indicat que «del 9 al 13 d’abril s’han identificat unes 350 persones i 400 vehicles, i s’han posat 22 sancions». El regidor també ha destacat «la tendència a la baixa de les xifres i la disminució de la mobilitat». També ha agraït a la ciutadania el fet de «respectar les mesures de confinament i quedar-se a casa».

Durant aquests dies festius també s’ha ampliat l’operatiu d’escamots a peu de carrer, situats als punts dels nuclis urbans on s’ha detectat acumulació de persones, per exemple les superfícies comercials i carrers principals de les Cases. També s’han activat escamots de vigilància pels carrers de les urbanitzacions d’Alcanar Platja i controls a la rotonda dels Alfacs, amb l’objectiu de verificar que les persones que hi resideixen o hi transiten tenen la primera residència a la zona.

A finals de la setmana passada i davant l’inici fort del pont del cap de setmana l’Ajuntament d’Alcanar també va impulsar una campanya de conscienciació per evitar els desplaçaments a segones residències amb el lema «Si t’estimes les Cases i Alcanar Platja queda’t a casa».

Joan Roig, alcalde d’Alcanar recorda que enguany hem viscut «una Setmana Santa i un dia de Pasqua molt diferents. Segurament inoblidables per a la majoria de nosaltres. Per sempre més recordarem el retrat d’un confinament caracteritzat pel silenci i els carrers buits, però també pel compromís i la solidaritat de tot un poble, capaç de fer front al repte més important de la seua història». Per aquest motiu, l’alcalde dona les gràcies a tots els «canareus, canareves, casencs, casenques, veïns i veïnes d’Alcanar-Platja» i recorda que «novament tornarem a xalar junts, de moment ens cal seguir les mesures d’aïllament social i autoprotecció».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *