Morella Informa, ara també a Telegram

Altres Pobles

Aquest és un servei d’informació municipal que reuneix quasi 1.500 usuaris i usuàries a través de WhatsApp

Telegram també comptarà amb un canal de Morella Turística per a promoure informació d’interés per a visitants

El servei d’informació Morella Informa s’amplia a l’aplicació Telegram. Aquest és un servei d’informació a la ciutadania a través de missatges, actualment a través de WhatsApp, el qual aprofita la rapidesa i gran difusió de les aplicacions mòbils. Així, Morella Informa estarà també en Telegram per a arribar a les usuàries i usuaris d’aquesta aplicació. Per a rebre els missatges de l’ajuntament cal buscar el canal Morella Informa en l’aplicació i prémer el botó AFEGEIX-M’HI.

La regidora de Noves Tecnologies, Judit García, ha destacat que “Telegram és una aplicació que cada volta utilitza més gent de manera que pot estar informada de les activitats o esdeveniments que es fan a Morella, així com d’ofertes de treball i altres temes d’interés”. L’edil ha explicat que “Morella Informa té quasi 1.500 usuaris i usuàries a WhatsApp, per la qual cosa volem ampliar el servei i que més gent en puga disfrutar”. Judit ha afegit que “en aquesta aplicació també implementem un canal de Morella Turística per a difondre missatges d’interés per als i les visitants”.

Morella Turística a Telegram

La marca turística de la ciutat de Morella també tindrà el seu canal de difusió d’informació en la plataforma Telegram. D’aquesta manera, els i les visitants podran conéixer aquelles activitats, esdeveniments o experiències que Morella els ofereix d’una manera ràpida i directa. Per a rebre els missatges d’aquest canal cal buscar Morella Turística i prémer AFEGEIX-M’HI.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *