Noves iniciatives del Pla d’Ocupació Local de Morella

Altres Pobles

La ciutat reforça la brigada municipal amb tres persones i la finalitat d’ampliar els treballs de manteniment d’espais públics amb la situació provocada per la COVID-19

Es crearà una nova borsa d’ocupació en l’àrea de serveis i manteniment

Cal recordar que està en marxa la borsa de treball del Centre de Dia i la creació d’una plaça de Policia Local

L’Ajuntament de Morella reforçarà la brigada municipal amb tres persones a partir del 15 de juny. Així, a través del Pla d’Ocupació Local es pretén ampliar aquest servei i cobrir les necessitats de manteniment dels espais públics provocades per la COVID-19 i l’increment de treballs de neteja i desinfecció, entre altres. Es tracta d’una mesura dins del Pla d’Ocupació Local per a la reactivació socioeconòmica enfront del coronavirus i, a més, en les pròximes setmanes es crearà una borsa també destinada als serveis de manteniment i neteja que produirà noves contractacions.

D’altra banda, en aquest pla està en marxa la borsa de treball del Centre de Dia buscava persones qualificades i titulades d’auxiliar d’infermeria, amb el certificat de formació professional de primer grau en rama sanitària o cicle formatiu equivalent o tindre aprovada l’especialitat completa del curs d’Auxiliar d’Infermeria en Geriatria del servei Valencià d’Ocupació i Formació o un organisme equivalent i autoritzat per la Conselleria de Benestar Social. Així, aquesta pretén donar un servei complet i de qualitat a les usuàries i usuaris del centre.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “en la situació que ha produït el coronavirus és més necessari que mai el Pla d’Ocupació Local en que implantem diverses mesures en les àrees socials amb la creació de la borsa d’auxiliars d’infermeria, en seguretat amb la nova plaça de Policia Local i ara ho fem amb els serveis municipals amb la incorporació de tres persones a la brigada municipal”. A més, ha avançat que “també crearem una nova borsa de treball en l’àrea de manteniment urbà. Totes estes accions amb dos objectius clars: reforçar altres serveis necessaris per a la nostra ciutat i donar oportunitats a la gent que estiga a l’atur”.

El Pla d’Ocupació Local de Morella tracta de facilitar l’accés als diferents treballs de la ciutat. Així, publica les ofertes públiques i de les d’empreses privades i les difon a través dels diferents canals de comunicació municipals. Així, a través de la web https://www.morella.net/pla-docupacio-local/ es poden conéixer les ofertes de treball vigents, així com els cursos de formació.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *