Orpesa estrena A RAS!

Altres Pobles

 

La primera edició del Festival d’Arts de Carrer A RAS! d’Orpesa tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’abril

 

El nucli antic d’Orpesa s’omplirà d’espectacles d’arts de carrer del 9 a l’11 d’abril amb motiu del Festival A RAS! Teatre, dansa, circ, titelles i música són algunes de les disciplines baix d’un mateix denominador comú: el carrer.

 

La primera edició del nou festival ha apostat per una selecció de companyies d’arts de carrer amb destacada presència de creadors de la província de Castelló i de la resta de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de fer múscul en uns temps especialment complicats per al sector de la cultura i, en especial, per a les arts escèniques.

 

La direcció i producció del festival serà a càrrec de Sergi Heredia, de la companyia LA FAM Teatre. Heredia dirigeix també en l’actualitat altres festivals, com el MUT! de Castelló o el FESTAM! d’Almassora, entre altres grans esdeveniments.

 

A RAS! és una aposta ferma de l’Ajuntament d’Orpesa per les arts escèniques i, en aquesta ocasió, amb una especial sensibilitat per les arts de carrer i per les companyies de la província. En aquest sentit, Gonçal Tamborero, regidor de Cultura, ha comentat que “la cultura i les arts escèniques han estat des del primer moment en una de les apostes de l’actual equip de govern”.

 

Un total de 9 companyies i 11 representacions permetran al públic gaudir dels espectacles que s’ubicaran en tres places diferents del centre urbà amb la finalitat de poder controlar més fàcilment els accessos i garantir en tot moment la seguretat del públic i el correcte compliment de les normes enfront a la Covid-19.

Tagged