Peníscola ha comptat amb 600 hores de treballs de desinfecció de vials, espais públics i edificis públics al llarg de les 6 setmanes d’estat d’alarma

Actualitat Peñíscola

Durant aquestes 6 setmanes d’estat d’alarma a Peníscola s’han dut a terme 600 hores de treballs de desinfecció en via pública i espais públics. L’empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, ha comptabilitzat 546 hores de servei de desinfecció en aquests espais, amb maquinària com la hidronetejadora i la cuba, amb els seus respectius operaris; tot això, a més de les habituals hores de neteja de vials.

A més, l’Ajuntament va contractar una empresa especialitzada en aquest tipus de tasques per a la desinfecció dels interiors i exteriors de les dependències municipals, sumant 25 hores de faena. En sis dels edificis públics desinfectats s’estan programant noves actuacions, ja que segueixen allotjant treballadors públics en l’exercici de les seues tasques diàries, com per exemple els Serveis Socials municipals.

El municipi ha comptat també amb la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, amb el seu desplaçament durant una jornada a la població, que va destinar al voltant de 24 hores a tasques de desinfecció en espais públics, unes 6 hores de treball per quatre efectius desplaçats.
Des del Consorci Provincial de Bombers es van realitzar també 6 hores de treballs de desinfecció en la llonja i diversos punts del nucli suburbà, al voltant de 2 hores de treballs intensius duts a terme per part de 3 efectius.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut posar en valor i «agrair a tots el seu esforç, des de les regidories i treballadors municipals, a altres administracions, perquè només junts i coordinats, amb esforços conjunts, aconseguirem sortir-ne» ha valorat el primer edil, que s’ha compromés a «seguir apostant per destinar tots els recursos que siguen necessaris per lluitar contra aquesta pandèmia i mantindre el nostre municipi com un municipis lliure de Covid19».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *