Peníscola obre el cementeri municipal el proper dilluns

Actualitat Peñíscola

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola, Jorge Rovira, ha anunciat que el cementeri municipal obrirà les seues portes dilluns que ve, 11 de maig, dia en què començarà la fase 1 de la desescalada.

La reobertura es realitzarà seguint mesures extraordinàries de seguretat «per a previndre el risc de contagi i perquè la ciutadania puga visitar aquestes instal·lacions amb totes les garanties possibles de seguretat», ha exposat el responsable de l’àrea.
L’horari d’obertura al públic serà de 09.00h a 14.00h de dilluns a dissabte i s’establirà un control en l’entrada per a limitar l’aforament de l’espai a un màxim de 15 persones. Per a poder accedir al cementeri serà requisit imprescindible l’ús de mascareta protectora i guants, des de l’Ajuntament de Peníscola es facilitarà als visitants guants i gel hidroalcohòlic per a la higiene de les mans a l’entrada de les instal·lacions. Rovira subratlla la importància de mantindre en tot moment les normes bàsiques d’higiene recomanades per les autoritats sanitàries davant la Covid-19, així com mantindre la distància de seguretat i evitar les concentracions de persones.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *