Policia i Guàrdia Civil intensificaran el control als accessos del municipi

Actualitat Vinaròs

Amb motiu del pont del Primer de Maig els agents augmentaran els controls per evitar l’entrada de persones amb segona residència a la localitat i desplaçaments injustificats

La Policia Local i Guàrdia Civil tornaran a augmentar els controls als accessos de la ciutat, tant a les vies principals com a les secundàries, per evitar desplaçaments injustificats i sobretot l’entrada de persones amb segona residència al municipi.

Aquest dispositiu especial s’ha posat en marxa avui mateix amb motiu del pont del Primer de Maig i es mantindrà vigent fins a la nit de diumenge. Els cossos de seguretat tenen previst realitzar més de 50 controls de vehicles en punts i horaris diferents, a més també d’alternar aquesta vigilància en vies principals i secundàries.

L’alcalde Guillem Alsina ha destacat que “tot i que des del Govern Central es treballa per a realitzar la desescalda i desconfinament progressiu, de moment els desplaçaments a segones residències no estan permesos i cal ser rigorosos per evitar una possible propagació del virus a la ciutat”.

Comportament exemplar

Segons les dades facilitades pel Ministeri de Transport Vinaròs ha sigut el segon municipi de tota la província amb menys desplaçaments des de l’inici de l’estat d’alarma. L’alcalde Alsina ha agraït la col·laboració dels veïns pel gran esforç que estan realitzant i ha animat a continuar en aquesta mateixa línia.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *