Policia Local controla 265 vehicles i posa 9 denúncies durant el cap de setmana

Actualitat Benicarló

La gran majoria de cotxes identificats correspon a veïns de la zona. Només es van interceptar un cotxe de Tenerife, un de Castelló, un de Sevilla i un de Romania. Policia Local s’ha coordinat amb Guàrdia Civil i Policia Militar, que va estar present a Benicarló durant tota la jornada de dissabte.

El llarg cap de setmana de Setmana Santa i Pasqua ha donat com a resultat 265 vehicles identificats i 9 denúncies per incompliment de les mesures de confinament. Els controls van començar a intensificar-se el passat dijous i s’han mantingut actius durant tot el cap de setmana, fins a dilluns per la nit, per tal d’interceptar l’accés de propietaris de segones residències.

Dels 265 vehicles identificats, la gran majoria corresponen a veïns de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Sant Jordi o Alcalà de Xivert, mentre que de fora de la comarca només es van interceptar 4 vehicles: un de Tenerife, un de Castelló, un de Sevilla i un de Romania. D’entre tots els identificats, s’han interposat sis denúncies, mentre que per incompliment de les mesures de confinament al carrer s’han obert tres denúncies més.

El cap de setmana ha estat marcat també per la presència de la Policia Militar, que durant la jornada de dissabte va fer acte de presència a Benicarló amb 10 vehicles del batalló ubicat a la base Jaime I de Bétera.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha destacat que «la coordinació entre Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i Policia Militar ha estat exemplar» i ha subratllat que «totes les mesures de control que hem posat en marxa s’han aplicat d’acord amb la llei».

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *