PortAventura World celebra la seva Pride Night en suport al col·lectiu LGTBIQ+

Ocio
  • Per segon any consecutiu s’organitza a PortAventura Park una nit plena d’animacions especials i la sessió musical del DJ Luc Loren

 

PortAventura World celebra per segon any consecutiu la Pride Night, la seva nit dedicada a la diversitat i en suport a la comunitat LGTBIQ+. El divendres 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, tindrà lloc l’esdeveniment de 17:00h a 22:30h a PortAventura Park sota el lema «A World of Diversity«.

La nova edició de la Pride Night, que l’any passat va atraure més de 1.500 persones, torna amb nous espectacles, animacions especials i l’actuació del DJ Luc Loren, qui torna a triar PortAventura World per celebrar el Pride, posant el brogit d’or a la jornada a la Plaça Imperial de la Xina.

Entre les activitats previstes, s’inclouen actuacions musicals del grup REMEMBER i grups de ball amb un repertori musical LGTBIQ+ Friendly. També hi haurà xous de música aquàtics tematitzats a la zona de Mediterrània, així com la projecció del lema «A World of Diversity» a la pantalla d’aigua del llac durant la PortAventura Parade, la gran desfilada amb tots els personatges i artistes de PortAventura World que faran vibrar els assistents al ritme de les millors cançons en un ambient festiu i acolorit. A més de les activitats especials, els visitants també podran gaudir de les atraccions de PortAventura Park amb l’entrada nocturna a un preu especial per a aquest dia, celebrant l’Orgull d’una forma diferent en un entorn únic.

Per primera vegada, PortAventura World donarà una part de les vendes dels articles de la seva col·lecció «A World of Diversity» adquirits a través de la seva botiga online entre els dies 19/06 i el 28/06 i a les botigues del parc durant el dia 8 de juny. En concret, es donarà un euro per cada article venut a l‘Associació H2O, dedicada a donar suport a famílies LGTBIQ+ del Camp de Tarragona i a crear espais inclusius i segurs on puguin gaudir d’activitats lúdiques i educatives, alhora que promouen la sensibilització sobre la diversitat i els drets LGTBIQ+ en la societat.

Amb aquestes iniciatives, PortAventura World continua reforçant la seva estratègia en termes de sostenibilitat social, on la diversitat i la inclusió són pilars clau. La companyia es destaca pel seu fort compromís amb l’impuls del talent i el lideratge femení, i per la seva dedicació al desenvolupament que promoguin la consciència col·lectiva, diversa i inclusiva. En aquesta línia, David García, director general de PortAvenutra World, ha recalcat que «la Pride Night és un reflex més dels valors que identifiquen PortAventura World i la nostra estratègia de diversitat i inclusió: impactar positivament en la vida del nostre equip humà per seguir millorant dia rere dia».

Tagged