Presentació del 40 aniversari del Carnaval de Vinaròs 2022 

Carnaval de Vinaròs Vinaròs

El centre d’inspiració tur´sitica de la Cotxera de Batet ha sigut este migdia l’escenari de la presentació del carnaval 2022, la 40 edició de la festa, que enguany per primera vegada serà primaveral, ja que tindrà lloc  del 23 d’abril al 9 de maig . Han comparegut el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), Jordi Català, l’alcalde, Guillem Alsina i la regidora de Festes, Paula Cerdà,  per detallar els aspectes més importants.

Una de les grans novetats és el Museu del Carnestoltes que tindrà lloc al mateix centre d’inspiració turística del 25 d’abril al 9 de maig. La visita és gratuïta  en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

Català també ha explicat els actes més destacats d’aquesta edició i els canvis horaris de la gala de reines i reis del 30 d’abril, que començarà a les 21 hores, i les desfilades, la de dissabte a les 21 hores i la de diumenge a les 20 hores, amb canvis les dos en el recorregut.

De la seua banda, Cerdà ha explicat que l’Ajuntament de Vinaròs inverteix en esta edició un total de 93.900 euros. La Diputació aportarà 23.000 euros. També ha destacat que el dissabte 30 en la gala de reines se situarà un punt violeta al costat de les taquilles, i del dijous 5 al dissabte 7 de maig estarà a l’entrada del recinte de les casetes.

De la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha explicat que este matí ha tingut lloc la junta de seguretat sobre el carnaval amb la subdelegada del govern, Soledad Ten, i els cossos de la Policia Local, Policia Autonòmica i Guàrdia Civil.

Tagged