Primeros cierres de negocios en Vinaròs por el Covid-19

Actualitat Vinaròs

Triste noticia la que comparte Ca Massita en sus redes sociales.
Los efectos del Covid-19, hace anunciar los primeros cierres de negocios en Vinaròs

 

 

Amb molta pena tenim d’anunciar que la botiga de Ca Massita a la Travesssera Safont no tornarà a obrir quan passe la pandèmia de Covid.

Després de quasi dos mesos tancats, no surten els comptes per mantenir-la. A més, són moltes les incerteses que encara hi ha sobre com serà el món després de la pandèmia. No sabem quines condicions sanitàries hi haurà per al transport de pa. No sabem com viurem i comprarem els vinarossencs quan tot això passe. L’estiu serà, molt probablement, amb menys turistes i visitants. I la situació econòmica del poble és i serà delicada, com a tants altres llocs. Tot això ens porta a haver de prendre la gens agradable decisió de tancar. Estem tristos.

Volem donar moltes gràcies a la clientela que ens ha fet confiança durant tots estos mesos. Especialment aquells que s’han fet fidels als nostres pa i pastes. Ja eren part de la família. Ens sap molt mal deixar d’atendre-vos prop de casa vostra. Però quan els comptes no surten, no queden massa remei.

No volem acabar sense un missatge d’esperança. Tot això un dia o altre passarà. Tornarem a trobar la manera de viure millor i de poder posar en marxa projectes que ens fan feliços. Potser llavors ens tornarem a trobar al rovellet de l’ou. Mentrestant, ens veiem a la Plaça dels Tres Reis!

Moltes gràcies i molts ànims!

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *