Que cap persona amb discapacitat se senti sola

Actualitat Vinaròs

Davant una situació tan inèdita i extraordinàriament difícil per a totes i tots, molt especialment per a les persones amb discapacitat, COCEMFE MAESTRAT continua treballant utilitzant tots els mitjans que la tecnologia posa al nostre abast.

Durant aquestes setmanes, l’equip de professionals de COCEMFE Maestrat hem continuat treballant per a seguir el més a prop possible de les nostres sòcies i socis i persones usuàries dels nostres programes.

Una de les nostres actuacions és la informació sobre el COVID-19, o el repartiment de màscares a totes aquelles sòcies i socis (incloent als seus familiars) que, per les seves circumstàncies, no podien accedir a elles per altres canals d’ajuda.

COCEMFE MAESTRAT, a través de tot el nostre equip, duem a terme una valoració sobre la situació familiar per a saber qui són les persones i famílies que puguin necessitar el material de protecció. Posteriorment, i després de comunicar-nos amb les persones en qüestió, si confirmen aquesta necessitat i estan d’acord, se’ls fa lliurament de les màscares en el seu domicili.

El nostre President vol donar les gràcies a tot el personal de l’Associació per la seva gran labor en aquests moments tan difícils per a totes i tots.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *