Ràdio Benicarló estarà en directe des de la Demostració Gastronòmica de la Carxofa

Actualitat Benicarló

L’emissora municipal emetrà una edició especial del magazín ‘Veus de casa’ des del cor de la Demostració Gastronòmica el diumenge dia 27. Ràdio Benicarló traslladarà als oients l’ambient d’un dia carregat d’aromes de bona cuina i bona ràdio.

La gran festa de la Demostració Gastronòmica de la Carxofa que se celebrarà aquest diumenge 27 de febrer comptarà un any més amb la presència en directe de Ràdio Benicarló. L’emissora municipal emetrà un programa en directe des de les 11.00 h a les 13.00 hores que comptarà amb la presència de les personalitats més destacades de la festa.

Pels micròfons de l’emissora desfilaran les figures més rellevants del panorama gastronòmic de Benicarló, representats del sector agrícola local i del consell regulador de la DO Carxofa de Benicarló. Aquesta edició especial de ‘Veus de casa’ comptarà també amb la presència de destacades personalitats de les institucions autonòmiques i locals i de la vida política i social que visitaran Benicarló amb motiu del dia gran de la festa de la Carxofa.

L’emissora municipal ha preparat també un espai dedicat a la història del conreu de la carxofa a Benicarló en el qual es desvetllaran múltiples anècdotes i curiositats relacionades amb l’hortalissa més internacional del camp benicarlando.

Amb la carxofa com a fil conductor, el programa oferirà una completa panoràmica del passat, el present i el futur d’una festa que ha situat a Benicarló en la primera línia de la gastronomia valenciana i ha contribuït de manera definitiva a la consolidació d’un nou atractiu turístic centrat en la bona cuina i el producte de proximitat.

El programa estarà dirigit i presentat per la periodista benicarlanda Ana Añó Ayza, amb Joan Peiró a la realització i el control tècnic. Aquesta edició especial comptarà també amb la participació de part de l’equip de col·laboradors habituals del magazín matinal de Ràdio Benicarló.

Tagged