S’amplien els carrers de Alcossebre que podran acollir-se a les ajudes a la màxima cuantia per a la rehabilitació de façanes

Altres Pobles

És una mesura que es pren dins de les accions per a promoure la recuperació econòmica local després de l’impacte de la crisi provocada pel COVID-19

 

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat una modificació de l’ordenança reguladora de les ajudes econòmiques per a la rehabilitació de façanes en el barri antic d’Alcalà de Xivert per a incloure una sèrie de carrers de Alcossebre que podran acollir-se a la màxima quantia contemplada en aquestes ajudes. En el passat ple ja es va aprovar ampliar la quantia econòmica d’aquestes ajudes. Anteriorment els habitatges situats en el casc antic podien optar a una ajuda de fins a un màxim de 3.000 euros i ara podran optar a 4.000 euros. En el cas dels habitatges fora del casc antic, optaven a un màxim de 2.000 euros i ara podran arribar als 3.000 euros.

 

Els nous carrers inclosos són Rench, Barquer, camí L’Atall del nº1 al nº23, plaça Vistalegre del nº1 al nº25, Missioner Grau, carrer Alcalà des de Vista Alegre fins al carrer Rench, La Timba, plaça Constitució, Saint Lucia, Romeral, carrer Ausiàs March des de carrer Romeral fins a carrer Colón, carrer Na Violant d’Hongria des del carrer Rench al carrer Irta, Sant Benet i Vistabella. La mesura es va publicar el 30 de maig en el Butlletí Oficial de la Província i romandrà en exposició pública durant 30 dies hàbils, període durant el qual es podran realitzar reclamacions o suggeriments.

“Amb aquesta mesura, es pretén, d’una banda, afavorir millorar la imatge externa dels habitatges de tots dos nuclis urbans i, per una altra, que empreses locals puguin beneficiar-se d’un augment de treballs relacionats amb aquesta mena d’obres”, ha recordat l’Alcalde Francisco Juan.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *