SANT JORDI INTENSIFICA LA PREVENCIÓ AMB CONTROLS D’ACCÉS A les SEGONES RESIDÈNCIES I DESINFECCIÓ DE CENTRE MÈDIC I AJUNTAMENT

Altres Pobles

 

L’Ajuntament de Sant Jordi ha intensificat hui i de cara a la fi de setmana els treballs de prevenció que està duent a terme com a part de les mesures extraordinàries de l’estat d’alarma sanitària pel COVID19 o coronavirus.

La neteja i desinfecció tant del centre mèdic com de l’Ajuntament s’ha sumat a les labors diàries de neteja que s’estan desenvolupant en el municipi. L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha agraït a l’empresa comarcal Trahicsa “que haja fet aquests treballs de manera gratuïta, sumant-se a l’esforç que tots estem fent per a previndre el contagi al nostre poble”.

D’altra banda, s’han intensificat els controls d’accés de vehicles al municipi i a Panoràmica per a evitar desplaçaments a segones residències. “Tornem a fer una crida a la responsabilitat individual de totes les persones que tenen residència a Sant Jordi. Tots hem de sumar amb el nostre esforç al fet que aquesta situació passe i tornem a la normalitat com més prompte millor, i serà llavors quan ens ajuntem de nou en el nostre benvolgut poble per a celebrar-lo. Ara toca quedar-se a casa i complir amb les normes que s’estan imposant per la seguretat de tots”, ha explicat l´alcalde.

Cal assenyalar que l’Ajuntament ha contribuït al dispositiu coordinat per la Guàrdia Civil amb el seu personal de seguretat del golf i el guarda rural del municipi.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *