Santa Magdalena reparteix màscares a tota la població

Altres Pobles

L’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha repartit, de forma totalment gratuïta, més de 800 màscares entre tots els seus veïns i veïnes. Durant el passat cap de setmana, des del consistori es van distribuir les màscares, adquirides per l’Ajuntament de Santa Magdalena, en coordinació amb la Diputació de Castelló.

Es tracta de màscares de la classe KN95 reutilitzables, que garanteixen la seguretat de tots els veïns i veïnes de la població, tal com ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, qui també comenta que “si hi ha algun veí o veïna, que no disposa d’aquestes màscares, pot cridar a l’Ajuntament i li les facilitarem”.

A més, l’Ajuntament també ha rebut paper seca mans, per part de la Diputació i un lot de màscares quirúrgiques, que es repartirà al personal que treballa en el Servei d’Atenció Domiciliària.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, també ha valorat de forma “molt positiva”, l’entrada del departament de salut de Vinaròs en la fase 1 i demana “molta prudència i responsabilitat a tota la població, tal com ho han fet fins ara”.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *