Suspesa la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, la Festa del Llagostí i el concurs de cuina

Actualitat Vinaròs

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, i el regidor de Projecció Festiva, Marc Albella, han anunciat este matí la suspensió de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, el Festival Gastronòmic del Llagostí i el Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí. Una decisió obligada degut a la situación actual derivada del coronavirus que s’ha pres amb el consens de tots els grups polítics de l’ajuntament. L’Ajuntament destinar`els 134.000 euros amb que comptava la partida de festes de Sant Joan i Sant Pere per establir mesures per pal·liar la crisi económica i social  derivada del coronavirus. Estes mesures s’acordaran a partir de la setmana vinent en mesa de portaveus de tots els grups municipals.

Albella ha exxplicat que les dames i cavallers que havien de ser els representants festius d’enguany tindran assegurada la seva plaça per a l’any vinent, i que la cort d’honor actual es manté en vigor fins la pròxima edició. S’anul·la el concurs del cartell anunciador del 2020 i la Festa local assignada per al 29 de juny, Sant Pere, es mantindrà com a festa local.

El  Festival Gastronòmic del Llagostí i el concurs de cuina aplicada al llagostí també han estat suspesos i el pressupost que s’havia destinat a aquestes celebracions també es posarà a disposició de la regidoria d’Hisenda.

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *