Tres defuncions per COVID-19 a la residència de Morella

Altres Pobles

Tres defuncions per COVID-19 a la residència de Morella
La Conselleria de Sanitat ha traslladat les dades oficials d’este centre sociosanitari
Contractació de personal, vivendes a disposició d’estes persones o servei d’aliments i medicaments a domicili són algunes de les mesures adoptades pel consistori
En cas de necessitat d’algun servei a domicili cal telefonar al 964 16 00 34-5 dels Serveis Socials

Morella ha conegut a través de les dades oficials de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica que han faltat 3 persones a causa del COVID-19 a la Residència Sant Joan Bautista de la ciutat, així com un nombre important de casos positius entre personal i residents. D’aquesta manera, l’ajuntament, junt amb Sanitat i la residència centra els esforços en el reforç de personal i material necessaris perquè el servei siga el millor possible. A més, un altre objectiu és controlar el focus de contagi, el qual ara està localitzat en la residència, i evitar que es propague.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “des de l’ajuntament ens coordinem amb la Conselleria i la residència per a provisionar de material i personal per a controlar el contagi, el qual està localitzat”. L’edil ha explicat que “també tenim l’objectiu de mantindre localitzat el focus de contagi i que no es propague. Per a això s’està prestant un servei d’ajuda molt important a personal de Protecció Civil o personal sanitari”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair les mostres de solidaritat de Morella amb l’ajuda de moltes entitats i associacions que aporten el seu granet d’arena al fons d’emergència del COVID-19”.

Cal recordar que s’han adoptat diferents mesures per a continuar reforçant els serveis de suport a les persones més vulnerables com la gent gran. En aquest sentit, l’ajuntament ha establert un pla d’ocupació de noves contractacions de personal per al servei d’ajuda a domicili, i per la seua part, la Conselleria i la Residència han contractat també personal de reforç. Per a totes estes persones, l’ajuntament ha facilitat vivendes a la seua disposició. Aquestes són algunes de les mesures més importants que ja estan en marxa.

A més, Serveis Socials de l’ajuntament de Morella estan operatius per via telefònica al número 964 16 00 34-5 amb un horari de 8.00 hores a 15.00 hores. Així, les persones que tinguen alguna necessitat ho han de comunicar a aquest servei.

http://www.facebook.com/208534115931857/posts/2770843103034266?sfns=mo

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *