Turisme Vinaròs informa dels nous cursos de la Generalitat

Actualitat Vinaròs

Es tracta de formació especial per a la reobertura de l’activitat turística després del confinament de la Covid-19, amb mesures d’higiene i organització per garantir la seguretat de les persones

Turisme Comunitat Valenciana ha preparat un programa formatiu especial per garantir a les empreses del sector una reobertura dels negocis amb les màximes garanties de seguretat per als clients i treballadors. Es tracta de píndoles formatives, gratuïtes, de dues hores de durada que sobretot busquen informar de les mesures sanitàries i preventives per aplicar als establiments.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que “volem donar la màxima difusió possible d’aquests tallers per tal d’ajudar a les empreses del sector a posar en marxa de nou els negocis”. En aquest sentit, ha assenyalat que “animem a les empreses turístiques a participar en els tallers que ha programat Turisme Comunitat Valenciana per tal d’oferir les màximes garanties sanitàries als clients i fer de Vinaròs una ciutat segura per venir a gaudir de les vacances”.

El regidor Albella ha afegit que des del Departament de Turisme s’ha demanat als hostalers que col·loquen en lloc visible les recomanacions higièniques i de seguretat que s’han tramès des de l’Ajuntament. Així mateix, indicava que durant aquesta setmana es repartiran mascaretes per als treballadors dels establiments hostalers.

Pel que fa a la formació de Turisme Comunitat Valenciana és la següent:

  • Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació d’establiments hotelers per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dimarts 12 de maig de 12h a 14h.
  • Jornada informativa sobre mesures preventives en hotels enfront de la Covid-19. Dimarts 12 de maig 16h a 18h.
  • Jornada informativa Covid-19 sobre mesures a implementar a la fase 1 de la desescalada per a la reducció de riscos en establiments de restauració (dirigit a titulars de restaurants, personal de cuina i sala). Dimecres 13 de maig de 12h a 14h.
  • Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació de restaurants i cafeteries per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dijous 14 de maig de 12h a 14h.
  • Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació de càmpings per a la reobertura postCovid-19 a la Comunitat Valenciana. Dijous 14 de maig de 15:30h a 17:30h.
  • Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació d’apartaments turístics per a la reobertura postCovid-19 en la Comunitat Valenciana. Divendres 15 de maig de 12h a 14h.
  • Jornada informativa per a directius i gestors sobre l’adaptació i recomanacions en matèria de seguretat i higiene en cases rurals per a la reobertura postCovid-19 en la Comunitat Valenciana. Divendres 15 de maig de 16h a 18h.

Tota la informació dels tallers i les inscripcions les poden realitzar al següent enllaç https://bit.ly/2yEr6s2

Tagged

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *