Uncharted, de PortAventura World, reconeguda com una de les millors atraccions del món a l’Expo IAAPA d’Orlando

Ocio

La nova dark ride de PortAventura World, estrenada al juny d’aquest any, ha rebut el premi Brass Ring a la categoria ‘Major Ride/Attraction’ en un dels esdeveniments més grans de la indústria dels parcs temàtics

 

Uncharted: L’enigma de Penitence, la dark ride estrenada per PortAventura World al juny d’aquest any, ha estat reconeguda com una de les millors noves atraccions d’àmbit mundial. En aquesta ocasió, l’Expo IAAPA d’Orlando, un dels esdeveniments més rellevants del sector dels parcs temàtics impulsat per l’Associació Internacional de Parcs d’Atraccions i Atraccions (IAAPA), ha atorgat a Uncharted la segona posició del premi Brass Ring a la categoria ‘Major Ride/Attraction’.

Des de juny, la dark ride ha rebut importants reconeixements, incloent el de ‘Millor nova muntanya russa d’Europa’ en els European Stars Awards, organitzats per la publicació alemanya Kirmes & Parks; el bronze a la categoria ‘Millor Novetat en un Parc Europeu 2023’ en els Worldofparks Awards; i el reconeixement ‘European Top New Attraction’ en els Parksmania Awards 2023.

A més, l’atracció és finalista als Brass Ring Awards a la categoria ‘Best Integrated Marketing Campaign’ per la campanya de llançament de l’atracció, un guardó que es lliurarà al març de 2024 en el proper esdeveniment de la IAAPA.

Uncharted és una muntanya russa d’interior inspirada en la pel·lícula d el mateix nom de Sony Pictures Entertainment. Compta amb cinc llançaments, un d’ells lateral, i és la primera dark ride a Europa amb una caiguda lateral.

Els premis IAAPA Brass Ring són els guardons més prestigiosos de la indústria de les atraccions a nivell internacional, que reconeixen anualment els parcs d’atraccions, parcs aquàtics, zoològics, aquaris, museus, centres d’entreteniment familiar i proveïdors de tot el món per la seva excel·lència en alimentació i begudes, jocs, comerç minorista, recursos humans, entreteniment en viu, màrqueting, nous productes i exposicions.

Tagged